Algemeen

"2 Fast 2 Furious is de beste titel voor een vervolg aller tijden"

Dat vindt althans hoofdrolspeler Ludacris...

door Arjen Rooseboom om 13:48 in Algemeen
Acteur en rapper Chris 'Ludacris' Bridges vertolkt inmiddels al een decennium de rol van computernerd Tej Parker in de Fast & Furious-franchise. Onlangs roemde hij de titel van het tweede deel, 2 Fast 2 Furious in een media-podcast.

"Het is een hele creatieve manier om met die 2 om te gaan die standaard ongeïnspireerd aan een vervolg wordt toegevoegd", begint Ludacris.

Het heeft een precedent geschapen voor een nieuwe trend die vandaag de dag nog steeds zichtbaar is en maakte de weg vrij voor een hele rits andere delen".

Het einde is nabij
Eerder al deelde Ludacris tevens zijn verbazing dat de reeks binnenkort voltooid gaat worden met het gesplitste 10e en 11e deel. Maar vorig jaar november zei hij dat hij er niet verdrietig om was: "Ik werd gekozen voor deel 2 en had nooit verwacht dat ik teruggebeld zou worden voor deel 5, 6, 7, 8, 9 en nu dus blijkbaar nog een paar"!

Aankomende juli zien we Ludacris opnieuw als Tej in Fast & Furious 9.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Calvero

Avatar

De Sharknado vervolgen hebben ook geweldige titels, zoals Sharknado 2: The Second One en The Last Sharknado: It's About Time. En die laatste gaat ook echt over tijd en tijdreizen.

BillySavastano

Avatar

Ik geloof dat de 4e Sharknado the fourth awakens heet kan dat kloppen? Dit is verder ook het enige wat ik weet over die reeks haha.

OT: je moet er van houden maar net zoals MI 2 heeft ook 2Fast 2Furious een speciaal plekje voor mij... instant classic!

Thiver

Avatar

Ik heb het altijd tekenend gevonden dat in Get Him to the Greek een moment zit waarop het personage van Jonah Hill in een gepimpte auto zit en zegt: "I feel like I'm in 2 Fast 2 Furious." Die opmerking zou een stuk duidelijker zijn geweest als hij The Fast and the Furious had genoemd aangezien dat dat de bekendere film is... maar de absurditeit van het moment is er ontzettend bij gebaat dat juist die zoveel idiotere titel van het vervolg wordt genoemd.

NieuwsFilm

meest populair