Foto's 'The Flash' teasen actie bij Wayne Manor

Foto's 'The Flash' teasen actie bij Wayne Manor

Het ziet er onveilig uit bij Wayne Manor op de setfoto's van The Flash.

De film The Flash wordt op dit moment opgenomen bij een Brits landhuis dat dienst doet als het Wayne Manor van de Bruce Wayne van acteur Michael Keaton. Uit nieuwe beelden vanaf de filmset, blijkt dat zich daar ook wat actie af zal spelen.

Sinds de productie van The Flash dan eindelijk van start is gegaan (na jaren vertraging), bevindt de productie zich bij het Britse landhuis dat in de jaren tachtig ook al dienst deed als Wayne Manor.

Batman in actie
Op Twitter zien we weer nieuwe beelden vanaf de set. Het blijkt dat er "een figuur met een lange zwarte cape" gespot werd in de buurt van het landhuis, waar dus ook behoorlijk wat actie opgenomen lijkt te worden. Hieronder kan je de foto's bekijken:

Tweets verwijderd

The Flash is al jaren in de maak en brengt Ezra Miller terug als Barry Allen. Maar hij niet alleen, want ook Michael keaton is straks voor het eerst in drie decennia te zien als Batman.

In The Flash reist Barry Allen terug in de tijd om het leven van zijn moeder te redden. Met grote gevolgen, want zo zou hij te maken krijgen met andere realiteiten en dus ook een heel andere Batman.

NieuwsFilm

meest populair