Gerucht: Captain Marvel en Nova gaan vechten tegen Galactus

Gerucht: Captain Marvel en Nova gaan vechten tegen Galactus

De twee zouden het opnemen tegen een wel heel grote schurk!

Het gerucht gaat dat Captain Marvel en Nova het samen op gaan nemen tegen de intergalactische superschurk Galactus. Dat beweren bronnen van Geekosity.

Volgens hem ontwikkelt Marvel Studios een film rond de drie personages. Regisseur James Gunn plantte al in 2014 de eerste zaadjes voor een verschijning van Nova in het Marvel Cinematic Universe. Maar het personage Nova zagen we nog niet, al weten we wel dat hij zal komen.

Nova en Captain Marvel vs. Galactus
Geekosity beweert nog altijd - wat ze al sinds juli 2020 doen - dat Nova zijn debuut maakt in The Marvels. In die film wordt het personage samen met Captain Marvel verder uitgebouwd, zodat de twee het later op kunnen nemen tegen Galactus.

Die laatste kennen we vooral als de grote schurk van de Fantastic Four, die ook behoort tot de allergrootste slechteriken van Marvel Comics.

Of en wanneer het gaat gebeuren is natuurlijk nog allerminst zeker. Maar het verhaal klinkt wel interessant. Wellicht dat Marvel Studios met deze film dan de eerste zaadjes plant voor een samenwerking tussen Captain Marvel en Nova, en met Fantastic Four Galactus lanceert.

NieuwsFilm

meest populair