'Mission: Impossible 7' bevat de gevaarlijkste stunt in de franchise

'Mission: Impossible 7' bevat de gevaarlijkste stunt in de franchise

Tom Cruise zegt dat het behoorlijk gevaarlijk was op de set.

Tom Cruise heeft op dit moment heel wat te melden rond Mission: Impossible 7. Hij vertelt een van zijn meest gevaarlijke stunts tot nu toe te hebben moeten uitvoeren voor de film van regisseur Christopher McQuarrie.

Elke film weer verlegt acteur Tom Cruise de grenzen met de Mission: Impossible-films. Hij hing bijvoorbeeld al aan de buitenkant van een opstijgend vliegtuig, maakte een Halo Jump en hing aan de buitenkant van 's werelds hoogste gebouw. En nu gaat hij nog verder.

Enorm gevaarlijke stunt
Volgens Cruise haalde hij zijn gevaarlijkste stunt tot nu toe uit voor Mission: Impossible 7. Daarvoor springt hij op een motor van een klif.

"Als de wind te sterk zou zijn geweest, was ik van de schans geblazen", onthulde de acteur om te illustreren hoe gevaarlijk het was (zelfs na maanden aan training). "De helikopter die de stunt opnam was ook een probleem, omdat ik niet op topsnelheid over die schans wilde rijden en geraakt worden door een steen."

"Of als ik op een vreemde manier gelanceerd zou worden, wist ik niet wat er zou gebeuren met de motor. Ik had ongeveer zes seconden nadat ik van de schans vloog om mijn parachute open te trekken en ik wilde niet verstrikt raakte in de motor. Als dat wel het geval zou zijn geweest, zou het niet goed zijn afgelopen."

De film komt pas in juli 2022 uit in de bioscoop. Hieronder een foto van Cruise die zich voorbereidt op de stunt in kwestie:



NieuwsFilm

meest populair