'The Batman'-lek onthult een nieuwe blik op het kostuum van Robert Pattinson

'The Batman'-lek onthult een nieuwe blik op het kostuum van Robert Pattinson

Robert Pattinson ziet er behoorlijk gaaf uit als de nieuwe The Batman.

The Batman komt pas volgend jaar uit in de bioscoop, maar nieuwe promo-art van de film maakt het wachten weer wat draaglijker. Die toont namelijk een nieuwe blik op het kostuum van het personage van Robert Pattinson.

De Dark Knight van Robert Pattinson wordt onthuld in een gaaf nieuw zwart/wit-beeld van de film. Dat beeld biedt ons een nieuwe blik op het Batsuit dat hij in de film zal dragen en ziet eruit als een pak dat zowel leent uit de comics als eerdere films rond Batman.

Nieuwe Batman-film
De nieuwe Batman-film van regisseur Matt Reeves is een complete reset van het DC-personage en ook een waar filmstudio Warner Bros. veel vertrouwen in heeft.

Niet alleen mag Reeves namelijk een spin-off serie maken (die zal draaien om de politie van de stad Gotham), ook schijnt hij te werken aan een vervolg. In deze film is Gotham een behoorlijk in verval geraakte stad die worstelt met corruptie, waar zelfs de ouders van Bruce Wayne mee te maken lijken te hebben.

Onze gemaskerde held Batman (hieronder te zien) neemt het op tegen een seriemoordenaar, Edward Nashton, a.k.a. The Riddler, die vastbesloten is om af te rekenen met die corruptie:



NieuwsFilm

meest populair