Tom Cruise heeft geen spijt van zijn 'Mission: Impossible' woede-uitbarsting

Tom Cruise heeft geen spijt van zijn 'Mission: Impossible' woede-uitbarsting

De coronatirade van de acteur ging de wereld rond.

Enkele maanden geleden werd een audiobestand gelekt waarin Tom Cruise door het lint gaat. In het geluidsfragment scheldt hij een aantal Mission: Impossible 7 crewleden de huid vol, nadat ze zich niet aan de coronamaatregelen hielden. De acteur blikt er nu op terug.

Zo zegt Cruise: ''Ik blijf bij wat ik gezegd heb. Ik wil wel even duidelijk maken dat ik het niet tegen de volledige crew had, maar alleen tegen een paar mensen die in overtreding waren. Er stond toen veel op het spel''.

Reactie
Heel erg vreemd is de reactie van Cruise niet. Mission: Impossible is een blockbuster waar miljoenen fans naar uitkijken, maar het project kende wel al meerdere problemen.

Twee keer werden de opnames stilgelegd: 1 keer in het begin van de pandemie en daarna nog een keer vanwege een corona-uitbraak op de set. Cruise wilde dan ook maar wat graag voorkomen dat de opnames opnieuw moesten stoppen vanwege een ander probleem.

Spoedig
Zo gaat Cruise verder: ''Ik voelde op dat moment zo veel verschillende emoties. Ik moest denken aan alle mensen met wie ik werk en aan de filmindustrie. Het was een gigantische opluchting voor de hele crew toen we kregen te horen dat we weer verder mochten gaan. Het zou dan ook een gigantische klap zijn geweest als we weer hadden moeten stoppen''

Gelukkig loopt het sinds zijn uitbarsting vlot: ''We zijn nog steeds aan het draaien en boeken elke dag vooruitgang. We zijn goed op weg!''

NieuwsFilm

meest populair