Zwarte Superman is gedurfd en de hoogste tijd volgens Zack Snyder

Zwarte Superman is gedurfd en de hoogste tijd volgens Zack Snyder

Snyder steunt het project van J.J. Abrams en Ta-Nehisi Coates.

Recent werd bevestigd dat Warner Bros. samen met J.J. Abrams en Ta-Nehisi Coates werkt aan een nieuwe Superman-film. Daarin zal de hoofdrol gespeeld worden door een zwarte acteur en wat Zack Snyder betreft, was het de hoogste tijd.

Het project van Abrams en Coates staat te boek als een 'Elseworlds'-project, wat betekent dat de boel zich helemaal los van het DC Extended Universe afspeelt (een beetje zoals Joker en The Batman).

De hoogste tijd
Tijdens een interview met de Radio Times, ging Snyder in op het feit dat zijn Superman, Henry Cavill, voorlopig niet terug lijkt te keren. "Ik hou van J.J. [Abrams] en van wat hij in het verleden gemaakt heeft," begon Snyder.

"Ik ben heel benieuwd om te zien wat er gebeurt. Ik vind het gedurfd en cool en eigenlijk was het ook de hoogste tijd. Maar ik hou ook van Henry [Cavill] als Superman, natuurlijk. Hij is mijn Superman."

"Ik ben op geen enkele manier betrokken bij het maken van beslissingen bij Warner Bros.," ging Snyder verder. "Voor mij is het dus ook een kwestie van afwachten en zien wat ze hiermee doen en hoe het eindigt. Maar het lijkt erg interessant."

NieuwsFilm

meest populair