'Black Widow' van Marvel Studios ligt al een jaar helemaal af op de plank

'Black Widow' van Marvel Studios ligt al een jaar helemaal af op de plank

De film is niet meer bijgewerkt.

In een andere tijdlijn, zou Black Widow al een jaar geleden in de bioscoop gedraaid hebben en allang te streamen zijn op Disney+. In die tijdlijn leven we echter niet, hier teistert het coronavirus nog altijd de boel en is het wachten op versoepelingen.

Tijdens een nieuw interview vertelt regisseur Cate Shortland dat ze niets meer aan de film gedaan heeft sinds het eerste uitstel van de release.

Black Widow
Shortland vertelde tegenover Empire Magazine dat de film al een jaar volledig klaar is en op de plank ligt. Ze heeft de tijd niet gebruikt om Black Widow bij te werken, wat sommigen wel gedaan hebben.

Gelukkig hoeven we niet meer te lang te wachten op de release van Black Widow. De film komt op 9 juli uit op Disney+ en in bioscopen waar dat mogelijk is. Voor de film betaal je op Disney+ 21,99 euro om hem te kunnen kijken. Of je wacht drie maanden en dan kan je de film gratis streamen op Disney+.

In Black Widow volgen we Natasha Romanoff tussen de films Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Ze neemt het op tegen de enigmatische schurk Taskmaster en zal in de film hulp krijgen van haar vroegere Russische bondgenoten.

NieuwsFilm

meest populair