Algemeen

'Black Widow' van Marvel Studios ligt al een jaar helemaal af op de plank

De film is niet meer bijgewerkt.

door Jim Pedd om 21:17 in Algemeen
In een andere tijdlijn, zou Black Widow al een jaar geleden in de bioscoop gedraaid hebben en allang te streamen zijn op Disney+. In die tijdlijn leven we echter niet, hier teistert het coronavirus nog altijd de boel en is het wachten op versoepelingen.

Tijdens een nieuw interview vertelt regisseur Cate Shortland dat ze niets meer aan de film gedaan heeft sinds het eerste uitstel van de release.

Black Widow
Shortland vertelde tegenover Empire Magazine dat de film al een jaar volledig klaar is en op de plank ligt. Ze heeft de tijd niet gebruikt om Black Widow bij te werken, wat sommigen wel gedaan hebben.

Gelukkig hoeven we niet meer te lang te wachten op de release van Black Widow. De film komt op 9 juli uit op Disney+ en in bioscopen waar dat mogelijk is. Voor de film betaal je op Disney+ 21,99 euro om hem te kunnen kijken. Of je wacht drie maanden en dan kan je de film gratis streamen op Disney+.

In Black Widow volgen we Natasha Romanoff tussen de films Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Ze neemt het op tegen de enigmatische schurk Taskmaster en zal in de film hulp krijgen van haar vroegere Russische bondgenoten.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

22 euro voor deze shit pffffff dan ben je echt raar als je dat gaat betalen.

RogueWon

Avatar

Heeft iemand de serie The Serpent op Netflix gezien?

Decepticon

Avatar

Hopelijk zakken de cijfers hard genoeg dat de bioscopen tegen juli open kunnen.
Ik las vanmorgen dat de bibliotheken 20 mei open mogen.

ajleppink

Avatar

Ja goede serie the Serpent. Ik vond het de moeite waard. Je moet wel goed opletten omdat ze elke keer in jaar terug gaan en dan weer verder. Had ik soms moeite mee.

SunChaser

Avatar

The Serpent is slecht
slecht geacteerd
rare tijdsprongen

bagger

RelentLess

Avatar

De bioscoop is een stuk goedkoper dan disney+, grote kans dus dat dit m'n 1e bioscoopfilm wordt sinds begin 2020

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Hopelijk zakken de cijfers hard genoeg dat de bioscopen tegen juli open kunnen."

Volgens RTL Nieuws is de heropening van bioscopen en filmtheaters op z'n vroegst 9 juni. Maar hou een slag om de arm. Eerst moet stap 2 doorgaan. Gaat dat door dan kijkt men vanaf 1 juni of de 3e stap mogelijk is. Dan is er nog de testwet, waarvan de 1e kamer op 18 mei hierover moet gaan stemmen. De bioscoopsector maar ook musea en schouwburgen verzetten zich nog steeds tegen de (gratis) sneltesten.

BTW: In België gaan de bioscopen sowieso al open vanaf 9 juni.

Gigan72

Avatar

Als die testwet er komt en die komt gewoon.
Dan moet de bioscoopsector wel anders mogen ze denk ik niet open gaan.
.

Jkorpor030

Avatar

Als je ziet hoeveel mensen er dus betalen voor een film te kijken van 22 euro ben je nog stom verbaasd denk ik. Het is zelfs duurder dan in de bios????

Otje

Avatar

Het is niet slim om deze film voor die prijs in je eentje te kijken. Het is wel heel verstandig dat de studio er rekening mee houdt dat deze film niet solo wordt bekeken.

Beyonder

Avatar

Ik wacht wel 3 maanden.

GreenHornet

Avatar

Testwet gaan bioscopen niet redden.

kokosnoot

Avatar

Als sneltesten verplicht worden voor de bios dan neem ik aan dat je die van te voren moet doen en uitslag op je foon moet zetten?

Kan niet wachten tot bioscopen weer open zijn. Heb het echt gemist.

Wat Disney+ betreft denk dat er veel mensen zijn die als groepje Black widdow gaan kijken maar ook veel mensen die denken..ik wacht wel ff 3 maanden.

Gigan72

Avatar

^
De bioscoop wil geen sneltest dus zo lang ze het niet willen gaan ze niet open.

NieuwsFilm

meest populair