'The Suicide Squad' krijgt R-Rating voor naakt en geweld

'The Suicide Squad' krijgt R-Rating voor naakt en geweld

Dat hadden we niet helemaal zo verwacht.

Zoals we al verwacht hadden, is de film The Suicide Squad van regisseur James Gunn R-Rated. Dat om de redenen die we allemaal al verwacht hadden, op een belangrijke na.

De Amerikaanse MPAA heeft besloten om de film een R-Rating te geven. Daarbij geeft men de volgende reden: "sterk geweld en bloed, grof taalgebruik, wat seksueel getinte opmerkingen, drugsgebruik en kort grafisch naakt."

Verwijzing naar Weasel?
Mocht je nu hopen op beelden van Harley Quinn, hebben we teleurstellend nieuws voor je. Waarschijnlijk verwijst de MPAA naar het personage Weasel, een vrij apart personage dat zeer waarschijnlijk geen fan van kleding is. De kans is dus groot dat men naar hem verwijst.

Overigens verwachten we een reactie van James Gunn, die vaak op dit soort dingen reageert op sociale media.

In The Suicide Squad volgen we een gloednieuw Taskforce X, dat een nieuwe missie onderneemt richting het door vijanden bezette eiland Corto Maltese. Daar trekken ze door een jungle die uitpuilt van de militaire tegenstanders en guerrillas. Dat allemaal om iemand te doden... Vanaf 6 augustus in de Amerikaanse bioscoop en op HBO Max. Hopelijk ook in Nederland te zien tegen die tijd.

NieuwsFilm

meest populair