Algemeen

'The Suicide Squad' krijgt R-Rating voor naakt en geweld

Dat hadden we niet helemaal zo verwacht.

door Jim Pedd om 10:19 in Algemeen
Zoals we al verwacht hadden, is de film The Suicide Squad van regisseur James Gunn R-Rated. Dat om de redenen die we allemaal al verwacht hadden, op een belangrijke na.

De Amerikaanse MPAA heeft besloten om de film een R-Rating te geven. Daarbij geeft men de volgende reden: "sterk geweld en bloed, grof taalgebruik, wat seksueel getinte opmerkingen, drugsgebruik en kort grafisch naakt."

Verwijzing naar Weasel?
Mocht je nu hopen op beelden van Harley Quinn, hebben we teleurstellend nieuws voor je. Waarschijnlijk verwijst de MPAA naar het personage Weasel, een vrij apart personage dat zeer waarschijnlijk geen fan van kleding is. De kans is dus groot dat men naar hem verwijst.

Overigens verwachten we een reactie van James Gunn, die vaak op dit soort dingen reageert op sociale media.

In The Suicide Squad volgen we een gloednieuw Taskforce X, dat een nieuwe missie onderneemt richting het door vijanden bezette eiland Corto Maltese. Daar trekken ze door een jungle die uitpuilt van de militaire tegenstanders en guerrillas. Dat allemaal om iemand te doden... Vanaf 6 augustus in de Amerikaanse bioscoop en op HBO Max. Hopelijk ook in Nederland te zien tegen die tijd.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar Zulke films moeten niet te kinderlijk zijn. Veel bloed sex en zulke dingen willen we zien zoals het hoord

Nature

Avatar

Volgens mij was het door de regisseur al bekend gemaakt dat ie r rated zou zijn.

Beyonder

Avatar

Gelukkig. Naakt er in en bloed enzo.

NieuwsFilm

meest populair