Algemeen

Gerucht: Marvel Studios zoekt naar een nieuwe Tony Stark

We hoorden eerder al dat men de rol als een soort James Bond ziet.

door Jim Pedd om 11:50 in Algemeen
Toen Robert Downey Jr. na het immense succes van The Avengers in 2012 moeilijk deed tijdens de onderhandelingen over een terugkeer, kwam Marvel-baas Kevin Feige met een interessante gedachte.

Feige zei eind 2012 dat Iron Man wat hem betreft is als James Bond. "Ik hoop dat Downey nog veel films voor ons als Stark maakt. Maar als, en wanneer, hij dat niet doet, hoop ik nog altijd die films te maken. Ik denk dat we er dan een soort James Bond van maken."

Nieuwe acteur gezocht?
Natuurlijk kwamen de twee nader tot elkaar en kreeg Downey Jr. voor Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame zo'n 150 miljoen dollar bijgeschreven op zijn bankrekening. En hoewel het verhaal van Tony Stark aan het einde van de Infinity Saga op mooie wijze afgerond werd, zou men toch spelen met een terugkeer van het personage.

Zo horen we al langer dat de 56-jarige acteur terug zou keren om de stem van kunstmatige intelligentie te verzorgen, of om terug te keren in bijvoorbeeld een flashback. Vandaag stelt Giant Freakin Robot dat er gezocht wordt naar een nieuwe acteur voor de rol.

De site stelt dat Marvel Studios specifiek op zoek is naar een jongere acteur om de rol van Tony Stark te spelen. Het zou dan om een flashback kunnen gaan, maar ook een versie van Stark uit het multiversum. Of het klopt is maar de vraag, maar interessant klinkt het wel.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dominic Cooper is mijn favo voor Stark

ClintWestwood

Avatar

Lekker boeiend all die andere 'superhelden' worden ook continu door andere gespeeld en het zijn bijna allemaal flut films.

Draven

Avatar

Adam Sandler.

Master Of Films

Avatar

De agenda van Ray Fisher schijnt vrij te zijn.

MichaelCaine

Avatar

@DirkDiggler hij is idd Tony Starks ????

NieuwsFilm

meest populair