Trailer en poster voor 'The Forever Purge' staan eindelijk online!

De film met één van de langste corona-vertragingen...

Na maanden wachten en productievertragingen hebben Universal Pictures en Blumhouse Pictures de eerste trailer en poster vrijgegeven voor The Forever Purge, het vijfde en laatste deel in de populaire horrorfranchise.

De maker van de serie James DeMonaco keert terug om het script te schrijven en heeft daarmee nu elke film in de serie geschreven (een zeldzame prestatie) met Everardo Gout die dit keer achter de camera stapt. Bekijk hieronder de trailer en poster:


Het verkiezingsjaar uit de vorige film werd afgesloten met de verkiezing van een nieuwe president in de Verenigde Staten en het aflopen van de jaarlijkse praktijk van "The Purge". Een marginale groep wil die verandering echter niet zomaar accepteren. Twee families worden gedwongen om samen te werken, terwijl het land in chaos verandert en uit elkaar valt.

Cashcow
De Purge-serie staat bekend om zijn kleine budgetten en dus grote omzetten. Inmiddels is er in totaal zo'n $35 miljoen dollar budget uitgegeven en heeft men wereldwijd zo'n $458 miljoen dollar terugverdiend. Geen schijntje dus.

Met Josh Lucas, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman en Will Patton in de hoofdrollen, verschijnt The Forever Purge aanstaande juli.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair