Na 'One Night in Miami' maakt Regina King monsterfilm 'Bitter Root'

Na 'One Night in Miami' maakt Regina King monsterfilm 'Bitter Root'

De regisseuse heeft haar zinnen gezet op een comicverfilming.

Regina King is voornamelijk bekend als actrice, maar ze wist hoge ogen te gooien met haar recente regiedebuut, One Night in Miami. Ze heeft de smaak goed te pakken, want ze heeft alweer getekend voor een nieuw project.

King werd genoemd als de perfecte kandidaat voor een nieuwe Superman film, maar nu heeft ze toch haar zinnen gezet op een andere comic-verfilming, namelijk Bitter Root.

Wat te verwachten
Het project, waar Ryan Coogler (bekend van Black Panther) ook aan meewerkt, wordt beschreven als een mix van Get Out en Blade. Het verhaal speelt zich af tijdens de Harlem Renaissance, een periode van intellectuele en culturele bloei in het Harlem van de jaren twintig en dertig.

Bitter Root draait rond de Sangeryes, een zwarte familie uit de New Yorkse wijk. Zij nemen het al generaties lang op tegen een bovennatuurlijke kracht die zich voedt met vooroordelen en mensen in monsters verandert.

De meeste Sangeryes zijn er echter niet meer. De resterende familieleden staan nu voor een dilemma: moeten ze de overige monsters uitroeien of juist genezen?

NieuwsFilm

meest populair