Wat deed 'Mission: Impossible 7'-personage Kittridge de laatste 25 jaar?

Wat deed 'Mission: Impossible 7'-personage Kittridge de laatste 25 jaar?

Mission: Impossible 7-acteur Henry Czerny vertelt over zijn personage.

Mission: Impossible 7 brengt niemand minder dan Henry Czerny terug als Kittridge. Hij speelde die rol pakweg 25 jaar geleden in de eerste film in de franchise van Tom Cruise.

Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan, al is bekend dat Esai Morales de schurk zal spelen tegenover IMF-legende Ethan Hunt. Naast Tom Cruise en Morales keren een boel personages terug, waaronder ook dat van Czerny, Kittridge.

Waar was hij?
Tijdens een interview met Slashfilm over de aankomende vijfentwintigste verjaardag van Mission: Impossible vertelde Czerny over het verleden van zijn personage, Kittridge en wat hij deed in de jaren voorafgaand aan de zevende film.

"Ik bedacht mij dat hij op verschillende niveaus actief was voor de agentschappen, om een goed idee te krijgen van hoe het spel gespeeld wordt en wat zijn plek in dat mechanisme van nationale intelligentie zou zijn", aldus Czerny. "Ik denk dat hij dit allemaal deed nadat Ethan hem 25 jaar geleden terecht had gewezen."

"Hij kende Ethan, hij weet dat hij die dingen gedaan heeft en weet dat Ethan iemand is om naartoe te gaan, maar hij heeft ook het gevoel dat het niet goed is als maar één persoon alles doet. Er zit een bepaald respect, maar tegelijk is er ook wat vuur."

De twee hebben dus een heel andere band dan ze eerder hadden in de franchise. Mission: Impossible 7 moet in mei 2022 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair