James Gunn over de opnames en soundtrack van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Twee jaar om alles af te krijgen.

Regisseur James Gunn wist hoge ogen te gooien met zijn Marvel-film Guardians of the Galaxy. Hij mocht daarna ook terugkeren voor een vervolg, dat eveneens sterk werd onthaald. Gunn keert nog een keer terug, om zijn trilogie af te ronden. Nu deelt hij weer wat info.

Op zijn Instagram-pagina werd Gunn gevraagd wanneer de opnames van start gaan. Zijn antwoord was kort maar krachtig: ''Eind dit jaar beginnen we!'' Veel fans zijn hier tevreden mee, aangezien Gunn het de laatste tijd erg druk heeft gehad met de DC-film The Suicide Squad, die begin augustus te zien zal zijn. Enkele maanden na de release gaat de regisseur dus met Guardians of the Galaxy Vol.3 aan de slag.

Wachten
Toch zullen we nog een hele tijd moeten wachten op de film. De Marvel-blockbuster komt namelijk pas uit in 2023. De film had oorspronkelijk veel eerder uit moeten komen, namelijk al in 2020, maar vanwege Gunn's ontslag (dat uiteindelijk wel weer ongedaan werd gemaakt) en de crisis liep het project toch flink wat vertraging op.

Gunn laat wel weten dat er nu hard gewerkt moet worden om alles op tijd af te krijgen, aangezien een kleine twee jaar tamelijk weinig zijn om een film van deze schaal te maken.

Kleine voorsprong
Wel liet Gunn weten dat de hij de hele soundtrack voor de film al klaar heeft liggen, zelfs dus al voor de opnames. De twee voorgangers werden geprezen voor de muziek, dat een belangrijk aandeel speelt.

Chris Pratt's personage Quill neemt dan ook overal zijn cassetterecorder met zijn 'Awesome Mix' naartoe. Toen een fan Gunn op zijn Instagram vroeg of ze al begonnen waren aan een soundtrack, liet de regisseur weten dat ze op dat vlak al klaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair