Heeft 'Army Of The Dead' een scène na de aftiteling?

Heeft 'Army Of The Dead' een scène na de aftiteling?

De film van Zack Snyder is bijna te zien op Netflix.

Nog maar een weekje wachten en dan kan je op Netflix kijken naar de nieuwe zombiefilm van regisseur Zack Snyder: Army Of The Dead. We weten allemaal dat de film de start van een franchise moet vormen, en dat maakt de vraag of deze een scène na de aftiteling heeft heel legitiem.

Army Of The Dead was decennia in de maak bij zowel Universal Pictures als Warner Bros., tot Netflix in 2019 de rechten oppikte en Snyder inhuurde om de film te regisseren. Army Of The Dead is de eerste van een rits zombieprojecten van Netflix.

Scène na de aftiteling?
Zo werkt Netflix aan een film genaamd Army of Thieves, een prequelfilm die draait om het personage Ludwig Dieter van Matthias Schweighöfer. En er wordt gewerkt aan een animeserie genaamd Army Of The Dead: Lost Vegas.

Zo bezien is het niet gek om je af te vragen of er een scène na de aftiteling zit. Maar geen van de projecten zal opgezet worden via zo'n constructie. Er zit namelijk geen scène na de aftiteling van de film.

Wat wel een mogelijkheid kan zijn, is dat Snyder kiest voor een epiloog. Zoiets deed hij ook bij zijn Justice League, dat ook een uitgebreid epiloog kreeg. Wie weet kan dat nu ook het geval zijn.

NieuwsFilm

meest populair