Cheerleaderflick 'Bring It On' (2000) krijgt een horror spin-off

Cheerleaderflick 'Bring It On' (2000) krijgt een horror spin-off

Gemaakt door SyFy, dus verwacht er niet teveel van...

Begin deze eeuw was Bring It On met Kirsten Dunst een regelrechte hit die meer dan $90 miljoen dollar opbracht aan de box-office. Het gevolg waren 5 direct-to-video sequels en een Broadway-musical.

Ieder deel bevatte een nieuwe cast, maar draaide qua verhaal telkens om rivaliserende cheerleaderteams die zich voorbereiden op een wedstrijd. Het origineel werd echter nooit meer overtroffen.

Nu komt alweer de zevende film in de franchise eraan en die zal er heel anders uit komen te zien dan diens familievriendelijke voorgangers.

Teen Slasher
Bij de aankondiging van hun line-up voor nieuwe titels in 2021-2021, onthulde SyFy dat ze een spin-off gaan uitbrengen, getiteld Bring It On: Halloween en dit moet een bloederige horror worden.

De officiële synopsis luidt: "Onderdrukt door beperkende regels, zoekt een omstreden team van cheerleaders de vrijheid van een griezelige, gesloten schoolgymnastiek op om te oefenen voor hun toernooien, maar wanneer leden van de ploeg beginnen te verdwijnen, moeten de cheerleaders een gemaskerde aanvaller te slim af zijn om zichzelf te redden".

NieuwsFilm

meest populair