Veelbelovende Vikingepos 'The Northman' van Robert Eggers (The Lighthouse) krijgt releasedatum

Veelbelovende Vikingepos 'The Northman' van Robert Eggers (The Lighthouse) krijgt releasedatum

Iets voor de filmfans om naar uit te kijken!

Robert Eggers wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut The VVitch. Ook zijn tweede film, The Lighthouse, werd erg sterk onthaald. Niet zo heel vreemd dus dat de nodige filmfanaten smachten naar zijn volgende film, The Northman. Hier weten we nu weer iets meer over!

De studio achter de film, Universal, heeft namelijk nu de releasedatum van The Northman aangekondigd. Het Vikingepos zal in de Verenigde Staten op 8 april 2022 de zalen halen.

Ondanks het feit dat een Nederlandse releasedatum nog niet bekend is gemaakt, werd wel gezegd dat de film in de rest van de wereld eveneens rond de Amerikaanse datum zal verschijnen.

Wat te verwachten
Eggers wist heel wat grote namen voor The Northman te strikken. De hoofdrol is weggelegd voor Alexander Skarsgard, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zullen eveneens Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe en Björk in de film te zien zijn.

Acteur Ralph Ineson speelt ook mee in The Northman. Recentelijk liet hij zich nog vol lof over uit project uit. De eerste beelden zijn volgens Ineson namelijk geweldig.

The Northman wordt beschreven als een epische wraakthriller en gaat over een Vikingprins (Skarsgård) die achter de moordenaars van zijn vader aan gaat.

NieuwsFilm

meest populair