'The Suicide Squad' is net zo belachelijk als die absurde superschurk

Starro zeker niet de enige tegenstander van Task Force X.

In Suicide Squad uit 2016 nam Task Force X het nog op tegen de schurken Enchantress, Incubus en in mindere mate de Joker. In het soort van vervolg The Suicide Squad, dat over een paar maanden verschijnt, zijn er opnieuw meerdere tegenstanders.

De eerdere trailers doen geloven dat de grote schurk in de film van James Gunn vooral de opvallende buitenaardse Starro zal zijn. Deze megazeester met opvallende krachten is echter niet de enige opponent vanTask Force X.

Meer dan Starro
"Starro is hilarisch omdat hij belachelijk is. Hij is een gigantische, hemelsblauwe zeester, maar hij is ook verdomd angstaanjagend. Toen ik een kind was, dacht ik dat hij het engste wezen ooit was en ik besefte ook dat het een beetje belachelijk was," aldus regisseur Gunn in gesprek met Den of Geek.

"Ik denk dat hij perfect is - dat illustreert wat deze film is. Deze is belachelijk, en is tegelijkertijd ook angstaanjagend en serieus," zei Gunn over hoe Starro als een afspiegeling voor de gehele film gezien kan worden. "Hij werkt echt goed als de slechterik, eigenlijk als een van de slechteriken in deze film."

Op 5 augustus moet The Suicide Squad in première gaan in de Nederlandse bioscoopzalen. Kijk je een beetje uit naar deze tweede Suicide Squad-film?

NieuwsFilm

meest populair