Zien we Dwayne Johnson straks in een remake van een Schwarzenegger-klassieker?

Zien we Dwayne Johnson straks in een remake van een Schwarzenegger-klassieker?

The Rock zou mogelijk aan de haal willen gaan met Total Recall.

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht! De grootste actieheld van dit moment is uiteraard Dwayne Johnson a.k.a. The Rock en hij zou nu aan de haal willen gaan met een remake van een klassieker van Arnold Schwarzenegger, de grote actieheld uit vooral de jaren 80 en 90.

Volgens geruchtenmachine Daniel Richtman zou The Rock zijn zinnen hebben gezet op een remake van Total Recall, de klassieker van Paul Verhoeven. In de sciencefictionfilm zien we Schwarzenegger als Douglas Quaid / Hauser die flink wat actierijke avonturen beleeft op Mars.

The Rock in derde Total Recall?
Of dit gerucht uiteindelijk klopt zal de tijd uitwijzen. Duidelijk is wel dat een kleine tien jaar geleden al een remake is gemaakt. In Len Wisemans Total Recall uit 2012 was het Colin Farrell die de rol van Douglas Quaid / Hauser speelde en duiken ook namen op als Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston en Bokeem Woodbine.

Overigens heeft Johnson het komende tijd erg druk met het maken en promoten van de andere films. De reeds opgenomen films Jungle Cruise en Red Notice verschijnen nog dit jaar en hij neemt nu Black Adam op. Films als The King, San Andreas 2, Doc Savage en Big Trouble in Little China staan nog op zijn to-do lijstje.


In Total Recall uit 1990 kan Douglas Quaid zijn droom, een reis naar Mars, niet betalen. Hij besluit in plaats hiervan een virtuele vakantie in z'n hersenen te laten implanteren. Dit gaat echter fout: Quaid herinnert zich dat hij een geheim agent is. Hij reist naar Mars af om de rebellen aldaar te helpen.

NieuwsFilm

meest populair