Zack Snyder heeft 'Justice League 2' en '3' klaarliggen

Zack Snyder heeft 'Justice League 2' en '3' klaarliggen

Zack Snyder's Justice League was een succes, maar een vervolg komt er niet.

De lancering van Zack Snyder's Justice League was een groot succes horen we - behalve van HBO Max dan, want dat geeft geen cijfers vrij. Hoe dan ook, zegt Zack Snyder dat hij een verhaal klaar heeft liggen, mocht men een vervolg willen.

Snyder was van plan om een vijf films durend verhaal te vertellen, beginnend bij Man of Steel en culminerend in een derde Justice League-film. Die twee vervolgen op Zack Snyder's Justice League worden vermoedelijk nooit gemaakt, maar Snyder had wel een goed idee van waar het heen moest.

De toekomst
"Absoluut", begon Snyder een interview met It's Gone Viral over de vraag of hij een vervolg zou willen regisseren. "Lois is zeker zwanger en we zouden dan het verhaal van haar kind vertellen. Dat zou een belangrijk onderdeel van het verhaal zijn."

Snyder stelde zich een toekomst voor waarin Darkseid naar de Aarde zou reizen om daar een zwangere Lois Lane te vermoorden in de Batcave. Een rouwende Clark Kent viel vervolgens voor de Anti-Life Equation, waardoor Darkseid hem kon bedwingen en tot slaaf kon maken.

Het verhaal ligt dus klaar. "Dat is geen vraag, ik weet wat ik moet doen. Maar de waarheid is dat ik niets meer heb gehoord van Warner Bros., en weet dus ook niet hoe zij hierover denken. Ik houd van deze personages en deze wereld, maar ik weet niet wat hun plannen zijn."

NieuwsFilm

meest populair