Eerste clip van 'Black Widow' laat hele gave actie zien

Eerste clip van 'Black Widow' laat hele gave actie zien

Black Widow krijgt het nog moeilijk in deze Marvel-film.

De eerste clip van Black Widow laat zien dat we heel wat actie kunnen verwachten in de Marvel-film. In de video zien we dat Black Widow en Yelena Belova samenwerken terwijl ze proberen te ontkomen aan een slechterik.

De sneak peek laat wat van de actie zien. We krijgen niets te horen over het vervolg, maar gewoon een actiescène waarin Black Widow en Yelena Belova proberen te ontsnappen aan een vijand. Over de wijze waarop ze dat moeten doen, verschillen de twee van mening:



Black Widow is een prequelfilm die er al langere tijd aan zat te komen. Voor het eerst krijgt het personage Black Widow van actrice Scarlett Johansson een solo-avontuur.

Daarin zien we dat Black Widow de duistere kanten van haar verleden onder ogen moet komen. Ze wordt achtervolgd door een kracht die zich nergens door zal laten weerhouden bij zijn pogingen om haar te verslaan.

Black Widow is de eerste film van Marvel's Phase Four en vanaf 9 juli te zien in de bioscoop en hier in Nederland op Disney+. Je kan de film streamen voor 21,99 euro.

NieuwsFilm

meest populair