'Space Jam: A New Legacy' onthult nieuwe beelden

'Space Jam: A New Legacy' onthult nieuwe beelden

Er is weer een trailer vrijgegeven voor Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy belooft nog best een geinige film te worden. Tijdens de MTV TV and Movie Awards werd een gloednieuwe promo vrijgegeven.

We zien daarin wederom meer van LeBron James en met name de Toon Squad. Zo kan je zien hoe Granny zich voorbereidt op de wedstrijd, waarbij ze een stuk leniger blijkt te zijn dan je misschien zou verwachten. Ook zie je verschillende beelden van Toon Squad-leden die het opnemen tegen nieuwe schurken.

Nieuwe promo
Hieronder kan je de nieuwe promo van Space Jam: A New Legacy bekijken:



Space Jam: A New Legacy laat zien hoe LeBron en zijn jonge zoon Dom gevangen komen te zitten in een digitale ruimte die beheerst wordt door een op hol geslagen kunstmatige intelligentie. LeBron moet zorgen dat ze allebei veilig blijven en met behulp van Bugs, Lola Bunny en de rest van de behoorlijk ongedisciplineerde Looney Tunes proberen te winnen van de gedigitaliseerde kampioenen van de AI.

De Tunes nemen het dus op tegen de Goons in de wedstrijd van hun levens. Niet alleen staat er meer op het spel dan ooit, ook zal de band van LeBron met zijn zoon opnieuw gedefinieerd worden en is het vooral ook een humoristische productie.

Vanaf 16 juli in de bioscoop (als dat even kan) en in de Verenigde Staten op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair