Dave Bautista vindt dat Disney overhaast handelde met ontslag James Gunn

Dave Bautista vindt dat Disney overhaast handelde met ontslag James Gunn

De acteur vindt dat Disney veel te snel over ging tot ontslag.

Ergens vroeg in de ontwikkeling van Guardians Of The Galaxy Vol. 3 besloot Disney om regisseur en schrijver James Gunn te ontslaan. Gunn kwam namelijk in opspraak na wat onsmakelijke tweets van een decennium eerder.

Disney gooide Gunn daarom in juli 2018 uit de franchise, waarop fans en de cast zich uitspraken. Hoewel Gunn vervolgens een project kreeg van Warner Bros. (wat uiteindelijk The Suicide Squad werd), ging Disney uiteindelijk overstag en mocht Gunn toch terugkeren.

Te snel besloten
Volgens acteur Dave Bautista, die de rol van Drax speelt in de Guardians Of The Galaxy-films, maakte Disney een veel te rap besluit.

"Ik denk dat ze een overhaast besluit genomen hebben en een fout maakten," aldus Bautista. "Ik denk dat ze echt het juiste gedaan hebben toen ze daar op terug kwamen. Dat Disney zei: 'Hey jongens, we hebben een fout gemaakt en we huren James weer in', dat is op zichzelf al een duidelijk statement waar ik zeker niet aan voorbij wil gaan."

Maar toch ziet Bautista het nog altijd als een foute keuze. Maar hij prijst de studio voor de keuze om Gunn toch weer in te huren. "Dat hadden ze niet hoeven doen. Omdat ze verder hadden kunnen gaan zonder Gunn en de volgende Guardians ook weer ontzettend veel geld had opgebracht, en mensen hem gewoon hadden willen zien omdat ze daar zo fan van zijn. Maar dat heeft Disney niet gedaan. Ze hebben het juiste gedaan en gezegd: 'hey jongens, we hebben een besluit gemaakt'. En dat is een duidelijke boodschap."

NieuwsFilm

meest populair