Bookmakers vinden hun favoriet voor de hoofdrol in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Bookmakers vinden hun favoriet voor de hoofdrol in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Niemand minder dan Shuri wordt neergezet als de topfavoriet.

Regelmatig bedenken bookmakers weer iets nieuws om over te wedden. Zo ook over de opvolging van Chadwick Boseman in Black Panther: Wakanda Forever. Want hoewel de acteur overleed in de strijd tegen kanker, komt Marvel Studios alsnog met een nieuwe film in de franchise.

Uit de vele geruchten lijkt tot nu toe te blijken dat in Black Panther: Wakanda Forever er een nieuw personage op staat om het Black Panther-kostuum aan te trekken. Bookmakers denken wel te weten wie dat doet.

De favoriet
De topfavoriet volgens bookmakers is Letitia Wrights Shuri, de jonge zus van T'Challa. Dat is niet heel vreemd gezien de vele speculatie waar fans zich 'schuldig' aan maken, waarbij velen denken dat zij de topkandidaat is.

Na Shuri volgt Okoye (Danai Gurira) als favoriet bij de bookmakers. Opmerkelijk genoeg scoort daarna Michael B. Jordans Killmonger erg goed, ook al leeft het personage niet meer. Daarna volgt Winston Duke als M'Baku en dan is er nog Daniel Kaluuya's W'Kabi. Tot slot noemen bookmakers Sebastian Stans Bucky Barnes, al is die kans wel erg klein.

Black Panther: Wakanda Forever wordt weer geregisseerd door Ryan Coogler, die het scenario samen met Joe Robert Cole maakte. De opnames gaan bijna van start, zodat de film in juli 2022 uitgebracht kan worden.

NieuwsFilm

meest populair