Zack Snyder heeft na het succes van 'Justice League' nog een idee voor een Director's Cut

De regisseur heeft al een heel tof plan.

Zack Snyder boekt groot succes met Zack Snyder's Justice League. Die film mocht hij na een jarenlange campagne van fans eindelijk maken. En nu deelt hij nog een project waarvan hij hoopt ook een Director's Cut vrij te kunnen geven.

Sinds de Snyder Cut in maart op HBO Max en videoplatform vrijgegeven werd, hopen fans dat het SnyderVerse van DC-films doorgezet wordt. Hoewel die kans klein is, hoopt Snyder nu op een Director's Cut van de film Sucker Punch.

Sucker Punch-film
"Sucker Punch was de eerste keer dat ik te maken had met een grote en radicale herstructurering van een grote film zodat deze commerciëler zou zijn", aldus Snyder tegenover Vanity Fair.

"En er is een Director's Cut van die film die klaar ligt om vrijgegeven te worden. Dat kan ik je wel zeggen". De film was een flop aan de box office en werd bekritiseerd door de seksualisering van de vrouwelijke personages. Snyder ziet het anders:

"Het is een protestfilm. Een film over genres", vertelde hij. "Ik werd toentertijd gevraagd waarom ik meiden op die manier aankleedde. En ik zei altijd: dat was ik niet, jij hebt daarvoor gezorgd. Voor mij was het altijd een aanklacht voor - althans op sommige manieren - de popcultuur. Ik denk dat ik in die tijd commentaar kreeg op het tegenovergestelde, alsof het een soort seksistische rant was. Hij was leuk om te maken en ik vind de film tot op de dag van vandaag heel geslaagd."

NieuwsFilm

meest populair