'Black Adam' onthult interessante oorsprong voor Hawkman

'Black Adam' onthult interessante oorsprong voor Hawkman

De superheld Hawkman in Black Adam lijkt een buitenaardse oorsprong hebben.

Aldis Hodge speelt speelt de rol van Hawkman in de aankomende DC-film Black Adam. Een gedetailleerde omschrijving van zijn Star Cruiser bevestigt nu dat de DCEU-versie van het personage een buitenaardse oorsprong krijgt.

De opnames van Black Adam zijn eindelijk van start gegaan. De site Murphy's Multiverse wist de hand te leggen op foto's van de Thanagarian Star Cruiser van het personage Hawkman. Die blijkt een buitenaardse oorsprong te hebben.

Een buitenaards wezen
De site omschrijft het ruimteschip van Hawkman als een mooi, gekromd ruimteschip dat ook een duidelijke med bay heeft. "In een van de gangen zie je ook aan het uiteinde een Hawkman-logo dat in het rood gloeit".

De Justice Society zal in de film vermoedelijk gebruik gaan maken van dat schip. Daarmee is ook duidelijk dat Hawkman in de film een buitenaards wezen is, een politieagent van een andere planeet, zoals hij in een aantal van de comics is.

In DC's Silver Age arriveren Karat Hol (Hawkman) en Shayera Hol (Hawkgirl) op Aarde om een vluchtend crimineel te arristeren. Na hun landing raken ze geschieden en zoekt Hawkman jarenlang naar Hawkgirl. Wellicht dat dit verhaal in de film ook vertoond wordt en de reden is waarom Hawkgirl mist.

NieuwsFilm

meest populair