'Dune' blaast je omver met schoonheid en emotie

'Dune' blaast je omver met schoonheid en emotie

Dave Bautista blijft lyrisch vertellen over Dune.

Het script van Dune blies acteur Dave Bautista werd met zijn schoonheid, omvang en emotionele elementen. Dat belooft wat voor de film.

Bautista heeft het druk met verschillende interviews. Vandaag vertelde hij tegenover de site Collider dat hij omver geblazen werd door het script van Dune. Zo sterk vond hij het.

Geweldig scenario
"Ik werd weggeblazen", begon Bautista over het scenario. "Ik werd echt weggeblazen. Het is vreemd, want toen ik Blade Runner las, en toen ik Dune las, vond ik het moeilijk om de visie te begrijpen."

"Vooral omdat het de visie van Denis [Villeneuve] is, met zo'n grote en enorme werelden. Ik denk niet dat ik zo'n film ooit zou kunnen regisseren. Mijn talent ligt denk ik dan meer in een wat meer gesloten drama, dat is iets wat ik zou willen maken, waar ik aspiraties voor heb. Maar het opbouwen van dit soort universa, zelfs hoe James Gunn het doet, dit soort sterrenstelsels, dat gaat mij te boven. Dus ik las het en ik vond het prachtig, ik voelde emoties voor de personages. Maar ik denk niet dat mijn verbeeldingskracht dit soort werelden kan scheppen."

Dune is in oktober te zien.

NieuwsFilm

meest populair