James Gunn schreef zijn grootste en coolste actiescène ooit speciaal voor Harley Quinn

James Gunn schreef zijn grootste en coolste actiescène ooit speciaal voor Harley Quinn

De regisseur is verder echt enorm onder de indruk van Margot Robbie.

Margot Robbie heeft James Gunn totaal omvergeblazen met al haar talent tijdens de opnames van The Suicide Squad. Dat vertelt de regisseur in een interview met Associated Press, waarin hij ook een tipje van de sluier oplicht over de DC-film.

"Ze heeft talent voor zowel komedie als drama. Ook fysiek gezien is ze een ware atlete en weet ze haar stunts op een sublieme manier uit te voeren", begint Gunn zijn lofzang over de Australische topactrice.

De Guardians of the Galaxy-regisseur vond het heerlijk om de rol van de knettergekke schurk Harley Quinn te schrijven. Hij onthult zelfs dat The Suicide Squad een enorme actiescène bevat die volledig om haar draait.

"Het is de grootste actiescène die ik ook uit heb gemaakt", teaset Gunn. "Het was enorm leuk om deze eerst met het stuntteam en daarna met Margot in elkaar te mogen zetten".

De scène duurt vier minuten. "Het is uiteindelijk mijn meest favoriete stukje film dat ik ooit heb mogen draaien geworden", aldus Gunn.

Hoewel Robbie volgens Gunn dus een echte alleskunner is, wist zij hem op een vlak minder te overtuigen. "Margot kan echt alles. Of althans, dat dacht ik, totdat ik haar hoorde zingen en ze toch een ding niet bleek te kunnen", grapt hij.


The Suicide Squad verschijnt begin augustus.

NieuwsFilm

meest populair