Smakelijke nieuwe poster Netflix-actiefilm 'Gunpowder Milkshake'

Smakelijke nieuwe poster Netflix-actiefilm 'Gunpowder Milkshake'

Ook weten we nu eindelijk wanneer de film op Netflix verschijnt.

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat de actiefilm met de gave titel Gunpowder Milkshake naar Netflix komt. De nieuwe poster, die je hieronder kunt bekijken, bevestigt nu dat de film vanaf 14 juli te streamen zal zijn.

Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Jumanji) speelt de hoofdrol in de actie-thriller. Ze wordt vergezeld door een cast die bestaat uit namen als Lena Headey, Angela Bassett, Michelle Yeoh, Carla Gugino, Paul Giamatti, Chloe Coleman, Ralph Ineson, Adam Nagaitis en Michael Smiley. Het script werd geschreven door Navot Papushado en Ehud Lavski en geregisseerd door Papushado.

In Gunpowder Milkshake volgen we drie generaties vrouwelijke huurmoordenaars die op een avond verzeilen in een gewelddadige strijd waarin ze alles kunnen verliezen.

Actievolle zomer
Gunpowder Milkshake is overigens niet de enige actiefilm die deze zomer naar Netflix komt. Zo is er ook de Liam Neeson-thriller The Ice Road, de door Jason Momoa aangevoerde wraakfilm Sweet Girl en Kate, een actiefilm waarin Mary Elizabeth Winstead kont gaat schoppen.

Wat vind jij van de poster van Gunpowder Milkshake?


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair