Gerucht: Brie Larson wil de jackpot voor 'Star Wars'-rol

Gerucht: Brie Larson wil de jackpot voor 'Star Wars'-rol

De actrice wil dolgraag een rol in de franchise.

Actrice Brie Larson wil al jaren een rol in de Star Wars-franchise. Ze deed bijvoorbeeld auditie voor een van de hoofdrollen in Star Wars: The Force Awakens.

Hoewel Larson toentertijd zonder succes auditie deed, is het natuurlijk zo dat ze intussen een miljardenfranchise mag leiden en dat ze een Academy Award won. Lucasfilm kan niet zomaar meer aan haar voorbij, dus wie weet heeft ze echt wel een toekomst. Maar het gerucht gaat dat ze daar nu de hoofdprijs voor vraagt.

20 miljoen dollar
Een nieuw gerucht claimt dat de actrice 20 miljoen dollar vraagt voor een rol in de Star Wars-franchise. Het is niet helemaal duidelijk of het dan om 1 film gaat, of dat ze dan meteen zou tekenen voor meerdere verschijningen.

Het zou ook een bijzonder hoog bedrag zijn, aangezien ze voor haar hoofdrol in Captain Marvel zo'n 5 miljoen dollar kreeg en dat bedrag zou verdubbeld zijn voor The Marvels.

Een bedrag als 20 miljoen dollar voor een franchise waarin ze dolgraag een rol zou willen spelen, lijkt zo bezien wel erg hoog. Het gerucht lijkt dus voorlopig in het rijk der fabelen te kunnen verkeren.

NieuwsFilm

meest populair