'Thor: Love and Thunder' onthult New Asgard en een Vikingschip

'Thor: Love and Thunder' onthult New Asgard en een Vikingschip

Nieuwe beelden vanaf de set onthullen weer wat kleine details.

Nieuwe setfoto's van Thor: Love and Thunder laten zien dat er weer druk gewerkt wordt aan het opbouwen van New Asgard. Bovendien bouwen de makers een Vikingschip.

Dat deze sets gebouwd worden is niet heel vreemd. Thor: Love and Thunder brengt immers onder meer Tessa Thompson terug als Valkyrie, de nieuwe koning van Asgard. Dat haar stadje te zien zou zijn, is zo bezien geen wonder.

Thor: Love and Thunder
De nieuwe setfoto's tonen vier verschillende hoeken van New Asgard, dat vlakbij Sydney gebouwd wordt. Het lijkt erop dat het Asgardian-schip (het Vikingenschip) rollercoaster-achtige stoeltjes heeft. Daarnaast zien we een gebouwd met als naam Asgard Tours: Aerial Sightseeing.

Die hint laat natuurlijk zien waarvoor het Vikingschip gebruikt wordt. De overlevende Asgardians lijken dus heel wat nieuwe dingen te moeten doen voor hun inkomen.

Duidelijk is dat toerisme hen helpt rond te komen. Overigens zijn een aantal van de daken en muren beschadigd. Zou dat het werk zijn van Gorr the God Butcher? Tijd zal het leren; de film is over minder dan een jaar - in mei 2022 - in de bioscoop te zien.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair