Gerucht: Vervolg op 'Black Widow' in de maak

Gerucht: Vervolg op 'Black Widow' in de maak

Marvel Studios zou nu al kijken naar een tweede Black Widow-film.

Marvel Studios schijnt te kijken naar de mogelijkheid om een Black Widow-film te maken. Het gerucht gaat ook dat Marvel nu al weet wie de slechterik moet zijn.

Mikey Sutton van de site Geekosity, die vaak goed zit met zijn geruchten, stelt dat Marvel Studios graag de mutant Omega Red een schurk wil maken in het Marvel Cinematic Universe. Hij zou de slechterik van Black Widow 2 moeten zijn.

Nieuwe Black Widow
We weten nog niet of Scarlett Johansson terugkeert in een eventueel vervolg op Black Widow, maar nu al gaan verhalen rond over het eventueel vervolg.

Volgens Geekosity verkeert het project in een vroeg stadium van planning en is zeker dat Marvel Studios van Omega Red de slechterik wil maken. Hij is een mutant, die goed zou kunnen debuteren in Black Widow 2, omdat de films connecties met Rusland hebben.

Omega Red debuteerde in X-Men No. 4 en werd bedacht door John Byrne en Jim Lee. Zijn echte naam is Arkady Grigorievich Rossovich en hij kan feromonen loslaten die iedereen in zijn nabijheid doden. Ook kan hij versneld genezen.

NieuwsFilm

meest populair