Promo-art 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthult bizarre schurk Razor Fist

Promo-art 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthult bizarre schurk Razor Fist

De film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een aparte schurk.

Nieuwe promo-art van Marvel Studios biedt fans een blik op de slechterik Razor Fist die een rol heeft in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Het personage wordt in live-action gespeeld door Florian Munteanu. Hij werd bedacht door Doug Moench en Paul Gulacy, die hem al in de jaren zeventig lieten debuteren in de Shang-Chi-comics. Hij is een vrij bizarre schurk, omdat hij stalen messen als handen heeft.

Shang-Chi-artwork
In de film Shang-Chi wordt Razor Fist ingehuurd om Shang-Chi te vermoorden. Shang-Chi is de mogelijke erfgenaam voor de troon van de Mandarin, a.k.a. Wenwu. In de eerste trailer van Shang-Chi zagen we al hoe Shang-Chi en Razor Fist tegen elkaar vechten.

Het artwork voor Shang-Chi is vermoedelijk voor een t-shirt en laat de schurk zien. Hij houdt er een heel apart stel 'handen' op na, en je gaat je bijna afvragen hoe hij bijvoorbeeld moet eten met dit soort onpraktisch gevormde handen.


Bekijk de afbeelding

Shang-Chi introduceert de eerste Aziatische superheld van het MCU. Shang-Chi moet zijn verleden onder ogen komen, dat hij achter zich dacht te hebben gelaten. Maar hij raakt snel verstrikt in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie.

NieuwsFilm

meest populair