'The Suicide Squad' is een geniale film

'The Suicide Squad' is een geniale film

Flula Borg houdt het niet meer na een screening van The Suicide Squad.

Flula Borg is de nieuwste ster van The Suicide Squad die laat weten wat hij van de film vindt. Hij vindt het een "geniale schepping" van regisseur James Gunn.

Borg speelt de rol van Javelin, een van de leden van het Task Force X. Of ze de film overleeft is natuurlijk maar de vraag, we weten namelijk van Gunn dat niemand veilig is en dat heel wat van de schurken het einde niet levend zullen halen.

Geniale film
Borg zag de film al en is dolenthousiast. "Mijn brein en hart konden de dopeheid niet handelen! Bereid je maar voor op een absoluut geniale schepping van James Gunn", schrijft 'ie op Twitter:



The Suicide Squad draait om de Task Force X, een supergeheim team van schurken die do-or-die missies uitvoeren voor de Amerikaanse overheid. Dat doen ze in ruil voor forse strafvermindering. Ditmaal verzamelen zich onder meer Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en ook Harley Quinn.

Zij trekken naar de jungle op het gevaarlijke en afgelegen eiland Corto Maltese, dat vol militanten en guerrillastrijders zit. Daar moet het Squad een search-and-destroy missie uitvoeren. Maar dat gaat niet per se gemakkelijk.

NieuwsFilm

meest populair