Verrassing: Marvel Studios onthult de eerste trailer voor 'Eternals'!

Check hier de eerste beelden van de opwindende nieuwe Marvel-film Eternals.

Jim Pedd 24 May 2021 20:51 in Video
UPDATE: Marvel heeft ook een eerste poster vrijgegeven. Die vind je onderaan dit bericht.


Zojuist heeft Marvel Studios de eerste teaser voor Eternals vrijgegeven. Het is een behoorlijk bijzondere teaser, die laat zien dat ons heel wat te wachten staat in deze nieuwe Marvel-film.

De teaser laat allereerst zien hoe de Eternals aan zijn gekomen op Aarde, en hoe ze de mensheid geholpen hebben. Dat deden ze milennia, en daarbij beschermden ze de mensheid ook. We zien dat ze zich nooit bemoeid hebben met het lot van de mensheid, maar dat verandert allemaal als zich een nieuwe bedreiging aandoet.

De eerste beelden
Hieronder kan je de mooie eerste beelden van Eternals bekijken, de trailer die ons naar verschillende tijden (en dan met name het heden en het oude Babylon) brengt. We zien in de trailer helaas niets van de schurken waar de Eternals het tegen op moeten nemen, de Deviants.

Zonder verder omhaal, hieronder de teaser:Eternals duikt niet alleen in de oorsprong van de Eternals (een onsterfelijk ras van buitenaardse wezens die al ruim 7.000 jaar in het diepste geheim op Aarde geleefd hebben), maar ook in het heden. Na een onverwachte tragedie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, komt de groep weer bij elkaar om de mensheid te beschermen tegen de Deviants.

In de film volgen we een flink ensemble aan helden. Het team wordt aangevoerd door Thena (Angelina Jolie), een machtige Eternal die met behulp van kosmische energie wapens kan vormen. De tactisch leider van het team is Richard Maddens Ikaris. Verder zijn er Kingo (Kumail Nanjiani), Makkari (Lauren Ridloff), Phastos (Brian Tyree Henry), Ajak (Salma Hayek) die de spiritueel leider van de groep is, Sprite (Lia McHugh), de sterkste Eternal Gilgamesh (Don Lee), Sersei (Gemma Chan) en tot slot is er nog Druig (Barry Keoghan).

Vanaf 3 november te zien.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Zozo Marvel mag eens goed gaan uitleggen waarom die Eternals niet eerder waren, wanneer Thanos de helft van de levens in het universum heeft vernietigd.

Het ziet er goed uit, maar heu waar is de homokoppel waar er zoveel over gepraat wordt Smiley face

Speedster

Avatar

Idd, Mav. En dan hopelijk een betere reden dan Captain Marvel had in eerste instantie. Ziet er goed uit maar ben ook niet bepaald hyped eerlijk gezegd. Beetje Marvel moe hier Smiley face

RogueWon

Avatar

Voorzichtig psyched! Goede teaser, het laat de hoofdpersonages zien maar geeft verder weinig weg. Ik weet vrij weinig van de Eternals dus ik ben benieuwd!

kokosnoot

Avatar

Eye candy is goed! Ben benieuwd of het qua verhaal ook spannend genoeg wordt en gaat pakken.

Was Thanos niet ook een Eternal, miss wilde ze niet optreden tegen hun oude makker of hebben ze een dergelijke regel. Of ze zaten vast op hun Yoga mat.

Speedster

Avatar

Kokosnoot: Yes, Thanos was/is ook een Eternal Smiley face Waarschijnlijk zaten ze idd vast op hun yoga mat Smiley face

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Het ziet er goed uit, maar heu waar is de homokoppel waar er zoveel over gepraat wordt Smiley face"
Dat is alleen bestemd voor de Chinese marketing. Smiley face

Ereptile

Avatar

Volgens mij was Thanos een Titan, toch? Leuke trailer maar ben nog niet 100% verkocht. Vind het wel grappig dat ze al bemoeienis hadden tijdens het begin van de mensheid, en later gewoon casual aan tafel zitten om over de Avengers te spreken.

Ben ook heel benieuwd hoe en waarom ze pas NA Thanos z'n uitvoering pas in actie komen en niet eerder. Waren zij ook uitgewiped?

Maac

Avatar

Voor ieder wat wils zie ik. Dik of dun, klein of groot, man of vrouw, homo of hetero, jouw smaakje zit erbij. Alle kleurtjes van de regenboog zijn vertegenwoordigd; er is zelfs aan een rossig personage gedacht haha.

Darthmar

Avatar

En welke Eternal is de verrader?

bioshock300

Avatar

ik ben wel benieuwd in welke tijdlijn het is waar er over tony stark en de avengers word gesproken aan het eind van de trailer.

Decepticon

Avatar

Ziet er leuk uit, maar had toch iets van actie in gemogen.
Ik ben ook heel benieuwd waarom ze pas na Thanos z'n missie in actie komen.

Thanos is de zoon van 2 Eternals en is zelf dus ook een Eternal.

kokosnoot

Avatar

Ik ben wel benieuwd of het spannend genoeg gaat worden. Want dat miste ik inderdaad wel, een spanningsactie boog in deze trailer.

aspers

Avatar

Mooie teaser. Geeft nog niets weg, maar benieuwd genoeg naar een volgende trailer!

tk1989

Avatar

De trailer zelf doet me weinig maar moet wel zeggen dat het prachtig geschoten is. Wel even een stapje omhoog & artistieker dan de standaard Marvel-film.

Filmhead

Avatar

ik voel m nog niet, ben wel benieuwd. Lijkt vooralsnog meer kinderfilm met insane veel cgi, hoop dat het niet Disney is als t nu eruit ziet. Voel nul spanning, als dit maar goed komt voor Marvel…

Sunspot

Avatar

Weet niet, dacht dat de Eternals godlike waren, maar hier lijken het meer Thor-like gasten.

Lijkt me weer een matige film te worden.

Tot nu toe zijn alle MCU films matig, vette is dat er vette vechtscenes in zitten, reden dat ik het kijk haha, zegt nogal wat he

Artificialis

Avatar

Shang-Chi en Eternals voegen weer twee nieuwe smaakjes toe aan het alsmaar verder uitdijende Marvel Cinematic Universe. Toch blijf ik het meest benieuwd naar de interdimensionale rondreis van Scarlet Witch en Stephen Strange.

Jeroenevertp

Avatar

Ik vind dit er zeer gaaf uitzien ! Inderdaad moet wel eerst even hun afwezigheid verklaard worden tijdens de gebeurtenissen rond Thanos.

NieuwsFilm

meest populair