Verrassing: Marvel Studios onthult de eerste trailer voor 'Eternals'!

Verrassing: Marvel Studios onthult de eerste trailer voor 'Eternals'!

Check hier de eerste beelden van de opwindende nieuwe Marvel-film Eternals.

UPDATE: Marvel heeft ook een eerste poster vrijgegeven. Die vind je onderaan dit bericht.


Zojuist heeft Marvel Studios de eerste teaser voor Eternals vrijgegeven. Het is een behoorlijk bijzondere teaser, die laat zien dat ons heel wat te wachten staat in deze nieuwe Marvel-film.

De teaser laat allereerst zien hoe de Eternals aan zijn gekomen op Aarde, en hoe ze de mensheid geholpen hebben. Dat deden ze milennia, en daarbij beschermden ze de mensheid ook. We zien dat ze zich nooit bemoeid hebben met het lot van de mensheid, maar dat verandert allemaal als zich een nieuwe bedreiging aandoet.

De eerste beelden
Hieronder kan je de mooie eerste beelden van Eternals bekijken, de trailer die ons naar verschillende tijden (en dan met name het heden en het oude Babylon) brengt. We zien in de trailer helaas niets van de schurken waar de Eternals het tegen op moeten nemen, de Deviants.

Zonder verder omhaal, hieronder de teaser:



Eternals duikt niet alleen in de oorsprong van de Eternals (een onsterfelijk ras van buitenaardse wezens die al ruim 7.000 jaar in het diepste geheim op Aarde geleefd hebben), maar ook in het heden. Na een onverwachte tragedie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, komt de groep weer bij elkaar om de mensheid te beschermen tegen de Deviants.

In de film volgen we een flink ensemble aan helden. Het team wordt aangevoerd door Thena (Angelina Jolie), een machtige Eternal die met behulp van kosmische energie wapens kan vormen. De tactisch leider van het team is Richard Maddens Ikaris. Verder zijn er Kingo (Kumail Nanjiani), Makkari (Lauren Ridloff), Phastos (Brian Tyree Henry), Ajak (Salma Hayek) die de spiritueel leider van de groep is, Sprite (Lia McHugh), de sterkste Eternal Gilgamesh (Don Lee), Sersei (Gemma Chan) en tot slot is er nog Druig (Barry Keoghan).

Vanaf 3 november te zien.



NieuwsFilm

meest populair