3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 25 May 2021 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sicario (2015)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a.
Kate Macer, een stoere en integere FBI-agente, wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie met als doel het uitschakelen van het Mexicaanse Sonora-drugskartel. Deze missie blijkt alleen veel gevaarlijker en complexer dan gedacht. Haar moraal wordt op de proef gesteld wanneer blijkt dat de infiltratie te ver gaat.

Mowgli (2018)
Regie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Hierdoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.

Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.Nog meer kijktips nodig?6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cyclingnerd

Avatar

Sicario vond ik een goede film. Mowgli ken ik (nog) niet. En die laatste is een draak van een film, tenminste in mijn optiek........

Chris23

Avatar

^..... met een supergoede beer scene, dat wel.

Djipko

Avatar

Normaliter als er dikke aanrader staat in de titel, ben ik het er niet mee eens. Deze 3 vond ik dan wel weer zeer vermakelijk.

Rob

Avatar

Kijk eens aan! Jullie titel klopt eindelijk Smiley face

mcdaktari

Avatar

Alle 3 goeie films. De één natuurlijk beter dan de andere, maar het zijn in ieder geval geen flopfilms. Tenminste dat vind ik, maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, wat ook prima is.

Nikita

Avatar

Sicario was zeker een goede film, daar is toch een 2e soort van?
Annihilation vond ik echt bagger er zit echt een ranzige scene in, meer richting horror waar ik echt niet van hou.

NieuwsFilm

meest populair