3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a.
Kate Macer, een stoere en integere FBI-agente, wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie met als doel het uitschakelen van het Mexicaanse Sonora-drugskartel. Deze missie blijkt alleen veel gevaarlijker en complexer dan gedacht. Haar moraal wordt op de proef gesteld wanneer blijkt dat de infiltratie te ver gaat.

Mowgli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Hierdoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.

Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.



Nog meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair