'Sucker Punch'-sterren hopen op een Snyder Cut

'Sucker Punch'-sterren hopen op een Snyder Cut

Ook de hoofdrolspelers van Sucker Punch hopen heel erg op een Director's Cut.

Met de release van Zack Snyder's Justice League werden voor sommige fans de poorten geopend ten aanzien van mogelijke director's cuts van films die uitgebracht zouden kunnen worden.

Een van de vele films die op het lijstje staat, komt van regisseur Zack Snyder en was echt een passieproject van hem: Sucker Punch. Twee van de sterren van de film, actrices Abbie Cornish en Jena Malone, spreken hun steun uit voor de Snyder Cut.

#ReleaseTheSnyderCut
Sucker Punch was de eerste volledig originele film die Snyder maakte. De film was gebaseerd op een scenario dat hijzelf schreef in samenwerking met Steve Shibuya.

Centraal staat de jonge vrouw genaamd Babydoll, die opgenomen wordt in een gesticht. Al snel duikt ze onder in een fantasiewereld die ze gemaakt heeft om met haar realiteit om te kunnen gaan. Samen met een aantal andere patiënten probeert ze te ontkomen, via de hyper-gestileerde lens van gevechten in het feodale Japan en steampunk Eerste Wereldoorlog.



Sucker Punch was een kritische en commerciële flop, maar net als zoveel films die zo ontvangen zijn, wist ook deze film uiteindelijk een gepassioneerde schare fans te vinden.

NieuwsFilm

meest populair