'Avengers'-acteur pakt hoofdrol in Marvel-film 'Kraven the Hunter'!

Aaron Taylor-Johnson speelt de titelheld.

Sony Pictures heeft officieel een nieuwe film in zijn filmreeks Sony Pictures Universe of Marvel Characters aangekondigd. Niet alleen is er een verschijningsdatum en een titel, maar ook de hoofdrolspeler is door de studio onthuld.

Op 13 januari 2023 moet de Marvel-film Kraven the Hunter in de wereldwijde bioscoopzalen gaan verschijnen. Uiteraard speelt deze zich af in een universum waarin minimaal ook Venom en Morbius bestaan.

Aaron Taylor-Johnson wordt Kraven
Niemand minder dan Aaron Taylor-Johnson gaat de titelrol invullen. De casting is enigszins opvallend omdat Taylor-Johnson eerder te zien was als Pietro Maximoff in de MCU-film Avengers: Age of Ultron. Ook had hij rollen in onder meer Kick-Ass, Godzilla, Nocturnal Animals en Tenet.

Oorspronkelijk wilde Sony de acteur Keanu Reeves in de rol van Kraven the Hunter zien, maar Reeves heeft enkele maanden geleden het aanbod geweigerd. Kraven the Hunter a.k.a. Sergei Kravinoff is een bekend tegenstander van Spider-Man en het personage zag het vangen van de superheld als het grootste bewijs dat hij de ultieme jager is.

De regie komt in handen van J.C. Chandor (Triple Frontier, A Most Violent Year) en Kraven the Hunter zou een herkomstverhaal moeten gaan laten zien op basis van een script van Art Marcum & Matt Holloway en Richard Wenk.



NieuwsFilm

meest populair