Hillary Clinton reageert op 'Borat 2'-complottheorie

Hillary Clinton reageert op 'Borat 2'-complottheorie

Volgens Jim en Jerry drinkt zij het bloed van kinderen.

In het tweede Borat-avontuur, genaamd Borat Subsequent Moviefilm, komt Sacha Baron Cohen's personage twee aanhangers van complottheorieën tegen. Zo hebben ze het o.a. over Hillary Clinton. Zij reageert hier nu zelf op.

Borat brengt namelijk wat tijd door met Jim en Jerry, die beweren dat Hillary en Bill Clinton kinderbloed drinken. Hillary heeft op de complottheorie gereageerd met een persoonlijke videoboodschap aan Jim en Jerry.

Debunking Borat
Haar videootje maakt deel uit van een reeks filmpjes, genaamd Debunking Borat, waarin complottheorieën uit de Borat-sequel worden ontkracht. Dit is een zesdelige special rondom de film, die sinds enkele dagen op Amazon Prime te zien is.

Zo zegt Clinton in haar video: ''Hallo Jim en Jerry. Ik weet dat jullie een paar dingen over me hebben gehoord die jullie mogelijk geloven en ik weet dat jullie niet de enige zijn.''

''Dat doet eerlijk gezegd veel pijn, zowel voor mij en mijn gezin als voor vrienden en andere mensen die weten dat het leugens zijn''.

Samenwerken
Clinton hoopt ook dat de Amerikaanse bevolking gaat voor samenhorigheid in plaats van verdeeldheid: ''Als Amerikanen onder elkaar hoop ik dat we tot een akkoord kunnen komen in plaats van ons te laten verdelen en in hokjes te stoppen. Zou dat niet geweldig zijn?''

Toch lijkt Clinton Jim en Jerry niet overtuigd te hebben. Nadat het filmpje namelijk is afgelopen, kijken de twee naar elkaar en zegt Jim: ''Ik kan haar gewoon niet uitstaan''.

NieuwsFilm

meest populair