'John Wick: Chapter 4' vindt nieuw castlid!

'John Wick: Chapter 4' vindt nieuw castlid!

Rina Sawayama is gecast in John Wick: Chapter 4.

John Wick: Chapter 4 heeft een nieuwe co-ster gevonden voor acteur Keanu Reeves. Nieuw is de toevoeging van de Brits-Japanse popster Rina Sawayama aan de cast.

Reeves speelde in 2014 in de eerste John Wick-film, een franchise die met de film weer meer wist te verdienen aan de internationale box office. De derde film bevatte nog meer actie en bouwde het universum goed uit. Nu wordt druk gewerkt aan John Wick: Chapter 4.

Internationale actie
Die film belooft heel wat internationale actie met zich mee te brengen. Het verhaal is dat de opnames in juni beginnen in Berlijn, Parijs, New York en Japan.

Reeves keert natuurlijk terug voor die vierde film en wordt in elk geval vergezeld door de Brits-Japanse popster Sawayama. Zij maakt hiermee haar debuut in een feature film. Wat voor rol ze precies krijgt is nog niet bekend.

John Wick: Chapter 4 wordt niet meer back-to-back met de vijfde film opgenomen. In plaats daarvan gaat het om opnames die gescheiden van elkaar plaatsvinden. John Wick: Chapter 4 moet volgend jaar in mei in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair