'Black Widow' heeft met de Red Guardian een gestoord personage

'Black Widow' heeft met de Red Guardian een gestoord personage

David Harbour vertelt weer wat over zijn personage in Black Widow.

Marvel-nieuwkomer David Harbour teast zijn nieuwe personage. Hij zegt dat Alexei Shostakov, de rol die hij speelt in Black Widow, "gestoord" is.

Shostakov was ooit de Red Guardian, de Sovjet-tegenhanger van Captain America en ook echt een supersoldaat. Maar hij is in ongenade vervallen en zoekt een manier om zijn naam in ere te herstellen.

Gestoord personage
Actrice Florence Pugh speelt moordenaar Yelena Belova in de film; een personage dat net als Natasha Romanoff uit de 'Red Room' van de Sovjet-Unie komt en opgeleid is als moordmachine.

"Dat is het coolste aan deze hele groep mensen. Ze hebben allemaal delen van hun verleden waar ze spijt van hebben," zegt Pugh over de film. "Ze zijn ouder. Ze hebben meer levenservaring. Ze weten meer over het systeem, over de wereld waarin ze allemaal leven."

Deel daarvan is dus de Red Guardian, die volgens Harbour "iets van een gangster in zich heeft". "Hij zit onder de tatoeages, heeft een baard en gouden tanden. Hij is gestoord." De voormalig Red Guardian verkeert "in een slechte plaats en hij heeft vergiffenis nodig."

Dat verlangen koppelt hem aan de familie van Natasha, waaronder ook het personage Melina Vostokoff van Rachel Weisz. Haar verhaal gaat om het "vinden van je plaats in de wereld, waar je vandaan komt en je oorsprongsverhaal. Maar ook wie je bent en wat je belangrijk vindt."

NieuwsFilm

meest populair