'The Exorcist'-regisseur William Friedkin onder de indruk van 'A Quiet Place II'

'The Exorcist'-regisseur William Friedkin onder de indruk van 'A Quiet Place II'

''Cinema is terug!''

John Krasinski's A Quiet Place was een groot succes. Niet zo heel gek dus dat er ook een vervolg komt, waarop we heel wat langer hebben moeten wachten vanwege de coronacrisis. De sequel wordt nu wel al erg sterk onthaald.

A Quiet Place II is sinds 28 mei in de Amerikaanse zalen te bewonderen en zal vanaf volgende maand ook in Europa te zien zijn. Horror-legende William Friedkin, o.a. bekend van The Exorcist, heeft de film al gezien en is er zo te zien diep van onder de indruk.

Tweet
Hieronder is het bericht van Friedkin te zien, die schrijft: ''A Quiet Place 2 is een klassieke horrorfilm. Cinema is terug''.



De film, waarin Emily Blunt opnieuw de hoofdrol speelt en Cillian Murphy eveneens te zien is, werd wederom geregisseerd door Krasinski. Zijn film scoort goed.

Tijdens de avant-premières op 27 mei in de Verenigde Staten scoorde A Quiet Place II beter dan het origineel en is hard op weg naar een openingsweekend van 57 miljoen dollar. Dat zou het beste debuut zijn sinds het begin van de coronacrisis.

NieuwsFilm

meest populair