'Thor: Love and Thunder'-regisseur Taika Waititi haalt woede Marvel Studios op zijn hals

'Thor: Love and Thunder'-regisseur Taika Waititi haalt woede Marvel Studios op zijn hals

Hij is zoenend gespot met actrices Rita Ora en Tessa Thompson.

Regisseur Taika Waititi is een opvallende verschijning en daarnaast staat de 45 jarige filmmaker uit Nieuw-Zeeland bekend als een behoorlijk feestbeest. Nu zijn er online foto's opgedoken die zijn carrière mogelijk kwaad kunnen doen.

Verleden week verschenen er namelijk foto's van de regisseur van het recent afgeronde Thor: Love and Thunder opgedoken waarop hij samen met Rita Ora en Tessa Thompson (Valkyrie in het MCU) te zien is op een balkon. En de drie hebben het duidelijk naar hun zin, aangezien ze elkaar kussen. Op zich niets mis mee, zou je zeggen..

Waititi zoent met Ora en Thompson
Volgens Independent zouden de bazen bij Marvel Studios (en dus Disney) niet zo blij zijn. Waititi zou namelijk op de vingers zijn getikt aangezien het niet de foto's zijn die moeten verschijnen rond een van de Disney/Marvels grootste releases. Waititi zou duidelijk een stap te ver zijn gegaan.

Foto verwijderd.

Overigens zijn de opnames voor Thor: Love and Thunder definitief afgerond. Via Instagram liet Luca Vannella, make-up specialist, weten dat ze klaar zijn. In mei 2022 moet Thor 4 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair