'Avengers'-regisseurs dolblij met 'Bridgerton'-ster in hun prijzige Netflix-film 'The Gray Man'

'Avengers'-regisseurs dolblij met 'Bridgerton'-ster in hun prijzige Netflix-film 'The Gray Man'

Rege-Jean Page over de regisseurs.

Een paar jaar geleden waren Anthony en Joe Russo vooral komedieregisseurs, maar tegenwoordig zijn ze de mannen achter de grootste Marvel-films en werken ze nu aan een prijzige Netflix-actiefilm.

In The Gray Man zien we niet alleen rollen voor Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas. Ook Bridgerton-ster Rege-Jean Page heeft een belangrijke rol.

Hoge standaard bij Russo's
"Het meest freaky aan het werken op een Russo-set is dat de standaard zo waanzinnig hoog ligt voor iedereen op elke afdeling dat ze niet alles controleren," vertelde Page in gesprek met Variety.

"Ze zeggen, 'Hier is dit waanzinnig moeilijke ding; doe het.' En dan verwachten ze gewoon dat je het kunt doen, omdat ze geen mensen aannemen die dat niet kunnen" aldus Page.

Aantrekkelijk en verleidelijk
De Russo's zouden zwaar onder de indruk zijn van Page. Anthony Russo hoorde voor het eerst over hem op een speeltuintje, toen enkele moeders over hem spraken. "Ze spraken over hem in de meest opgewonden bewoordingen, zoals 'Je moet deze man zien; hij is geweldig in Bridgerton.'"

Nu werken de Russo's met Page. "Hij weet een paradox heel goed te belichamen, wat betekent dat hij heel aantrekkelijk en verleidelijk kan zijn, terwijl hij tegelijkertijd heel bedreigend en gevaarlijk kan zijn," aldus de Russo over zijn nieuwe ster.

The Gray Man op Netflix
Na films als The Irishman ($159 miljoen), Red Notice ($150 miljoen) en 6 Underground ($150 miljoen) wordt The Gray Man de duurste Netflix-film tot op heden met een productiebudget van $200 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair