John Krasinski (A Quiet Place) reageert nadat Amy Schumer zegt dat zijn huwelijk met Emily Blunt 'nep' is

John Krasinski (A Quiet Place) reageert nadat Amy Schumer zegt dat zijn huwelijk met Emily Blunt 'nep' is

Een onschuldig grapje of toch iets meer?

A Quiet Place II draait al in Amerika en is daar een groot succes. Actrice Amy Schumer denkt te weten hoe dat komt.

John Krasinski nam opnieuw de regie voor zijn rekening. In het tweede deel is Cillian Murphy te zien, al is het wederom Emily Blunt, Krasinski's echtgenote, die de hoofdrol speelt. Schumer grapt echter dat hun huwelijk gewoon voor publiciteit is.

Grapje
Zo schreef Schumer op social media: ''Ik heb de film al gezien en ik heb genoten van elke seconde. Ik denk dat het echter wel tijd wordt dat Emily en John nu uit de kast komen en toegeven dat hun huwelijk nep is en enkel en alleen voor publiciteit is''.

Krasinski, eveneens verantwoordelijk voor het script van het vervolg, reageerde er zelf op door te zeggen: ''Bedankt Amy... Dat je ons geheim nu hebt verklapt''. Misschien was ook zijn reactie grappig bedoeld, maar zijn bericht schijnt hij toch weer verwijderd te hebben aangezien het niet meer op Instagram staat.

Box-office
Nep huwelijk of niet, Blunt en Krasinski doen het erg goed en dat blijkt ook wel weer met de sequel. Afgelopen weekend haalde de film maar liefst bijna 50 miljoen dollar op in de Verenigde Staten. A Quiet Place II komt later deze maand uit in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair