Ryan Reynolds (Deadpool) lijdt aan angststoornis, Hugh Jackman reageert

Ryan Reynolds (Deadpool) lijdt aan angststoornis, Hugh Jackman reageert

Hij verteld er tijdens de Mental Health Awareness Month voor het eerst over.

In Amerika is mei de Mental Health Awareness Month en niemand minder dan Ryan Reynolds heeft op de valreep een bijdrage geleverd met een Instagram-bericht over zijn strijd tegen angststoornis.

Zo zegt de acteur, o.a. bekend van de Deadpool-films, dat ook hij lang niet altijd lekker in zijn vel zit. Zo schrijft hij: ''Een van de redenen waarom ik dit zo laat post is dat ik teveel hooi op mijn vork neem en zo belangrijke dingen over het hoofd zie. Een van de redenen waarom ik teveel hooi op mijn vork neem, is mijn angststoornis''.

Hulp
Reynolds zegt dat er niet genoeg over gesproken wordt, maar dat het wel belangrijk is: ''Ik weet dat ik niet de enige ben en ik hoop dat iedereen die net als mij teveel wil doen, teveel nadenkt, teveel werkt en zich teveel zorgen maakt, weet dat ze niet alleen zijn''.

''We praten niet genoeg over mentale gezondheid en doen niet genoeg om komaf te maken met het taboe errond. Hopelijk komt daar met deze post verandering in''.



Hugh Jackman
Reynolds kreeg de steun van zijn X-Men-tegenspeler en 'frenemy' Hugh Jackman, die reageerde op zijn bericht: ''Makker, je eerlijkheid is niet alleen dapper maar zal ongetwijfeld talloze mensen helpen die last hebben van een angststoornis!''.

NieuwsFilm

meest populair