Mooie Lily Collins is weer zeer verleidelijk op Instagram

Mooie Lily Collins is weer zeer verleidelijk op Instagram

Actrice Lily Collins kust erop los op 1 juni.

Actrice Lily Collins gaat al eventjes mee in Hollywood en de laatste jaren blijft ze indruk maken. Zo zagen we haar nog redelijk recent in de prachtige Netflix-film Mank van regisseur David Fincher. Ze speelde in de film het personage Rita Alexander, de secretaresse van Herman J. Mankiewicz.

De op 18 maart 1989 in Guildford geboren actrice debuteerde met haar stem in Walt Disney's Tarzan uit 1999 en verscheen vervolgens in films als The Blind Side en Priest. In 2012 zagen we haar zelfs als Sneeuwwitje in Mirror Mirror van Tarsem Singh.

De afgelopen jaren was ze naast Mank te zien in prima titels als Okja, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Tolkien en Inheritance en binnenkort moet ze te zien zijn in titels als Halo of Stars, Titan en Gilded Rage. Uiteraard is ze ook de ster uit de Netflix-serie Emily in Paris.

Verleidelijk op Instagram
Op Instagram verzamelde Lily ondertussen een bijzonder mooie 23,4 miljoen volgers en regelmatig plaatst ze leuke foto's.

Dit keer zet ze haar lippen centraal in een toch best verleidelijke foto. "Een kleine herinnering om liefde in al zijn vormen te ondersteunen. Fijne eerste dag van de #Pride maand!... schijft ze bij de foto.


Zien hoe de 32 jarige Lily en haar lippen eruit zien? Check de foto op haar Instagram-pagina!


NieuwsFilm

meest populair