Zit de mythische draak in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

Zit de mythische draak in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

Komt het Marvel-universum eindelijk met een draak?

Acteur Simu Liu bevestigt dat de aankomende Marvel Studios-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings geen plek heeft voor de draak Fin Fang Foom. Bovendien vertelde Liu over de wijze waarop het MCU omgaat met de superheld.

Er gaan al lange tijd verhalen rond over een rol voor Fin Fang Foom in de film. Maar acteur Liu, die de rol van Shang-Chi speelt, maakt nu duidelijk dat dit niet het geval is.

Geen draak
Liu sprak met NBC News en vertelde dat bepaalde aparte onderdelen van het bronmateriaal, waaronder het "vormveranderende draakachtige wezen" met de "onfortuinlijke naam Fin Fang Foom geen plek heeft in de film."

"We wisten dat we mogelijk te maken hadden met een mijnenveld, vooral als je je bedenkt dat deze franchise bedacht werd door twee witte mannen in de jaren zeventig, in tijden dat er een gekte gaande was rond kung fu. We hebben dus alles eruit gehaald wat niet past bij de jaren 2019, 2020 en 2021."

Kortom: Marvel Studios heeft de elementen die niet authentiek zouden kunnen zijn simpelweg uit de film en het project gelaten.

NieuwsFilm

meest populair