Het SnyderVerse wordt mogelijk toch in ere hersteld

Het SnyderVerse wordt mogelijk toch in ere hersteld

De fusie van Warner Bros. en Discovery zou dit mogelijk maken.

DC-fans die flink campagne gevoerd hadden voor Zack Snyder's Justice League hopen dat Zack Snyder de kans krijgt om zijn twee vervolgfilms te maken. De vraag is of dat wel gaat lukken, maar mogelijk is er nu een kleine kans.

Discovery en WarnerMedia worden samengevoegd en zouden volgens de geruchten van plan zijn om de franchise nieuw leven in te blazen. En dan niet alleen de DC-films te maken die Warner Bros. voor ogen heeft, maar Zack Snyder ook toe te staan om zijn twee Justice League-vervolgen te maken.

Honderden miljarden
Als de herstructurering van de twee bedrijven klaar is, hebben we een nieuw en bijzonder groot mediabedrijf. Dat heeft een waarde van meer dan 100 miljard dollar en is daarmee een van de grootste mediabedrijven van de wereld.

Nu meldt Mikey Sutton van Geekosity dat precies dit bedrijf interesse heeft om Snyder door te laten gaan met zijn DC Extended Universe. Dat mede doordat David Zaslav nu aan het hoofd staat.

"Zaslav heeft er interesse in om de DC-films onderling verbonden te maken zoals het idee was met Zack Snyder's DCEU," schrijft Geekosity. "Dat is wat het SnyderVerse is. Hij wil het herstellen, maar ook de The Snyder Cut-cijfers op HBO Max evalueren."

Dat is mooi, want het verhaal gaat dat de Snyder Cut van Justice League een flink succes was op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair