Zit Superman alsnog in 'Black Adam'?

Zit Superman alsnog in 'Black Adam'?

Henry Cavill zou een rolletje hebben in Black Adam.

Geruchten rond een terugkeer van Henry Cavill als Superman blijven maar terugkeren. Je gaat bijna denken dat ze dus wel een kern van waarheid moeten hebben. Nu gaat het verhaal dat de acteur een cameo zal krijgen in Black Adam.

Cavill zou zelf via zijn manager Dany Garcia, die ook de zakenpartner van Dwayne Johnson is, proberen een cameo geregeld te krijgen in Black Adam. Dan zou hij naast Johnson te zien zijn en aangezien de twee in de comics ook met elkaar te maken hadden, hoort het wel tot de mogelijkheden.

Black Adam-cameo
Naar het schijnt heeft Cavill nog een film in zijn contract met Warner Bros. staan, wat betekent dat het in elk geval wel tot de mogelijkheden behoort dat 'ie in een film als Black Adam te zien zal zijn.

Mocht het gebeuren, dan moet Cavill wel snel naar de set. De opnames van Black Adam zijn nu ongeveer halverwege. Gelukkig zou Cavill daar wel tijd voor kunnen hebben; hij is namelijk net klaar met de opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher.

Op dit moment zoekt Warner Bros. overigens naar een nieuwe acteur voor de rol van Superman. Dat voor een reboot waarvan het script op dit moment gemaakt wordt door Ta-Nehisi Coates.

NieuwsFilm

meest populair